Beckham fia fakanalat ragadott, nők ezrei kérnének egy falatot a főztjéből

A hírességek gyermekei előszeretettel erednek szüleik karrierjének nyomába: Cindy Crawford lánya szintén a modellkedést, Tom Hanks fiai a színészkedést, Frank Sinatra lánya az éneklést választotta karrierjéül. Bár David Beckham és Victoria Beckham legidősebb fiára még nem lehet azt mondani, hogy hivatásos szakács lett, sokak szerint jól állna a kezében a fakanál.

A 22 éves Brooklyn Beckham Instagram-oldalára három főzős videót is feltöltött az elmúlt napokban, amelyben két egyszerűbb tésztareceptet és egy cseppet sem könnyű steakkészítési technikát mutatott be követőinek.

A Beckham-fiú látszólag otthonosan mozog a konyhában, ezen nem is csodálkozunk, tekintve, hogy már 15 évesen egy londoni kávézóban vállalt hétvégi műszakokat, és édesapja egyik legjobb barátja maga Gordon Ramsay. A napokban feltöltött videók azt mutatják, nem is lenne olyan nagy gond, ha Brooklyn ezentúl komolyabban is a főzésnek szentelné karrierjét.

Brooklyn első receptje egy egészen sajátos, pisztáciás-pestós tészta, amelyet újhagymával, fokhagymával, olívaolajjal, valamilyen keményebb olasz sajttal és némi citrommal kevert össze. A végeredmény látszólag nagyon szaftos és ízletes lett, csak úgy, mint az alább látható, csípős-tejszínes-paradicsomos tészta, amely bárkinek jó választás lehet egy gyors ebédhez vagy vacsorához.

Tovább is van még, Brooklyn ugyanis egy quesadilla-ba csomagolt steak receptjét is megosztja velünk saját oldalán. A méretes és nagyon szép küllemű steakhúst kevés vajon fokhagymával és kakukkfűvel süti készre, majd a gondosan felszeletelt húsokat egy sajtos, enyhén pirított tortillába teszi.

Hogy a random főzős videókat követik-e komolyabb gasztronómiai törekvések, egyelőre nem tudni, az viszont biztos, hogy sokan szívesen elnézegetnék még az ifjú Beckham-csemetét hússütés közben.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.