Nézd, mit főztünk: új videós oldalt indít a Nosalty a Facebookon és az Instagramon

Mától új, izgalmas és látványos tartalmakkal jövünk, indul ugyanis a Nosalty videós oldala a Facebookon és az Instagramon. Minden napra jut majd egy friss gasztroélmény, aminek ti is a részei lehettek. Tartsatok velünk ebben a kalandban!

A jól megszokott gasztro és életmód cikkek mellett nagy újdonságot fedezhettek fel a Nosalty háza táján: elindítjuk videós Facebook- és Instagram-oldalunkat, ahol naponta megújuló, friss tartalmakkal halmozunk el titeket. Szezonális fogások, klasszikus slágerreceptek és a legfrissebb trendek a nagyvilágból: ezeket mind megtaláljátok nálunk. Legyetek az elsők között, akik kipróbálhatják legújabb receptjeinket, iratkozzatok fel a Nosalty Videó Facebook- és Instagram-oldalára!

Már korábban is szükségét éreztük annak, hogy egy helyen elérhetővé tegyük az összes, saját készítésű kisfilmünket és videónkat, és létrehozzunk egy olyan felületet, ahol megszakítás nélkül élvezhetitek őket.

Most elérkezett ez a nagy pillanat: a Facebookon és az Instagramon startol legújabb oldalunk, amit kifejezetten a videóknak fogunk szentelni.

Az oldal a látványos kisfilmek mellett a szezonalitásról is szólni fog: mindig az adott évszak legfrissebb, legharsányabb és legfinomabb alapanyagait hozzuk majd nektek, izgalmas receptek formájában.

Természetesen minden itt látott fogás részletes receptjét ugyanúgy megtaláljátok majd az oldalunkon, így a nézelődés után akár ti magatok is megfőzhetitek ezeket.

Ha odavagy a főzős videókért, vizuális típus vagy és imádod nézni, ahogy más főz, esetleg szeretnél időben értesülni az új trendekről és a szezon sztárjairól, nézz be hozzánk a Facebookon és Instagramon, és iratkozz fel. Mi már nagyon várunk!

Nosalty Videó Facebook-oldalunkat itt találod.
Nosalty Videó Instagram-oldalunkat keresd itt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek