Victoria Beckham aggódik, hogy a lánya testszégyenítő kommenteket fog kapni

Victoria kislányának még nincsen Instagramja, de már előre aggódik a gonosz kommentelők miatt.

Victora Beckham nemrégiben adott interjút az ausztrál Vogue-nak, amiben többek között az is szóba került, milyen aggályai vannak azzal kapcsolatban, mi lesz, ha egyszer a gyereke regisztrál majd egy közösségi médiás oldalra – írja a 24.hu.

Harpernek még nincs közösségi médiás oldala, szóval egyelőre nincs min aggódni. Nem kell tartani például a testszégyenítéstől. De látva, hogy az emberek milyen kegyetlenek tudnak lenni, eléggé aggályos nekem ez a téma. Abban a korban van, hogy változni kezd a teste, mi viszont családilag gondoskodunk arról, hogy sokat beszéljünk vele erről. Fontos, hogy kedves barátokkal vegye körül magát. Ugyanakkor baromi ijesztő ez az egész

– mondta Victoria.

Ezen kívül kiderült az is, hogy Victoria Spice Girls időszakkor viselt ruhái egyáltalán nem tetszenek lányának, Harper Beckhamnek.

„Nemrég azt mondta, látott rólam néhány képet még a Spice Girls-időkből, a szoknyáimat elfogadhatatlannak tartotta. Szerinte nem takartak eleget. David meg helyeselt, hogy valóban, valóban. Szóval megbeszéltük, hogy ő sosem fog ilyeneket felvenni. Meglátjuk, mi valósul meg ebből.”


Még több sztár:

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek