A tonhalkonzerv megosztó, de tagadhatatlanul sokszínű alapanyag, amellyel sok gyors receptet elkészíthetünk. Nézzük, melyek ezek, tényleg van itt minden!
Van, aki imádja, mást már a „szagával” ki lehet vele kergetni a világból, pedig rendkívül egészséges, és néhány csavarral olyan kivételesen finom dolgokat készíthetünk (olajos) füstölt halakból, amit még a finnyásabb családtagok is szívesen megkóstolnak.
A gyorsan rohanó hétköznapokon néha nincs kedvünk a tűzhely mellé állni és főzni. Az ilyen esetekben segítségünkre siet néhány alapanyag, amelyekből hidegen is ízletes és tápláló fogásokat dobhatunk össze.
A halolajkapszuláról az elmúlt években kiderült, hogy mégsem csodaszer, a halfogyasztás azonban továbbra is ajánlott eredeti formájában. Egy friss kutatásból például most az derült ki, hogy a szardínia fogyasztása a 2-es típusú cukorbetegséget is segít megelőzni, méghozzá hatékonyabban, mint az étrend-kiegészítők.
Ahány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!