Két fogás, amiről nem hiszed el, hogy miből készültek!
Egy töltött tekercs és egy hideg előétel, de egyik sem az, aminek látszik. Másban is hasonlítanak: nincs bennük hús, és ugyanaz a doboz zöldség ihlette őket.
GrétiEgy töltött tekercs és egy hideg előétel, de egyik sem az, aminek látszik. Másban is hasonlítanak: nincs bennük hús, és ugyanaz a doboz zöldség ihlette őket.
GrétiLisszabonban járva az ember lépten-nyomon belebotlik a híres pasteis de nata-ba krémesbe, ám rosszat sehol sem kapni. Most viszont azt mutatjuk meg, hogy készítsd el házilag!
Rosanics PetraAz első szalagosfánk-próbálkozásomat dokumentáltuk a NoSalty-val. Van mit tanulni, de azóta fejlődtem, íme, okuljatok ti is!
CoookVicces oldalról is meg lehet fogni a vegaságot/vegánságot – az alábbi vadászfotók a most nagyon aktuális (és fontos) témát dolgozzák fel igen szórakoztatóan. Cukkini kilőve!
NosaltyAz egyik legmegosztóbb ételünk a pacal mellett - ilyen a legtutibb kocsonya. Eláruljuk, mire ügyelj előkészítésnél, főzésnél és tálalásnál, figyelj csak!
GrétiHa az ember rákap a maffiafilmekre, hamar rájön, hogy vannak, akik ölni tudnának Szicília nemzeti süteményéért, a roppanós, mégis krémes cannoliért! Most már értem, miért!
Réthly DávidTávol álljon tőlünk, hogy kirobbantsunk egy újabb halászlévitát. Olyan receptet osztunk meg veletek, ami szerintünk egy univerzális megoldás lehet karácsonyra.
GrétiElképesztő, mennyi retró tányért és bögrét sikerült megőriznetek a hosszú évek során. Készítettünk egy összeállítást a kedvenceinkből. Nektek melyik tetszik a legjobban?
NosaltyEgy amerikai pageant (szépségverseny) sokunk számára a megvalósult rémálom, ami minden előítéletet egyesít, amit az USA-ról gondolunk. Úgy tűnik, régen legalább humoruk volt.
Brecz JuditHa Te is azok közé tartozol, aki időről időre rákényszerül, hogy "üres" salátákkal lakjon jól sült krumpli helyett, biztos ideges leszel ettől a sorozattól.
Brecz JuditOlyat már biztosan hallottatok, hogy egy bormárka leporolja régi küllemét, és új arculattal áll elő, de versmondó boros címkéket még tuti nem láttatok, ezt nézzétek!
NosaltyHa szereted az ananászt, imádni fogod ezt az új hülyeséget - emberek ugyanis kivájt fél ananászokból eszik a reggelit, ebédet vagy vacsit, esetleg fagyit. És sajnos csodásak!
Brecz JuditA nyári főzések aranyszabálya, hogy legyenek gyorsan elkészíthetőek és könnyűek. Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy még egyszerűbb, de izgalmas legyen neked ez a nyár!
Hering AndrásVan egy vékony határvonal a kreatív és az ízléstelen között, és sajnos ezt néha az éttermeknek is sikerül átlépnie. Nézzétek meg, hogyan tolják túl néhány helyen a tálalást!
Fenes GábrielAz ünnepi lakomák után sokaknál jelentkezik puffadás, teltségérzet vagy gyomorpanasz. Kutatások szerint azonban van 3 jól ismert gyógynövény, amely nemcsak a népi tapasztalatok, hanem tudományos eredmények alapján is támogathatja az emésztést.
Németh OrsiHa megnézed a videót, egészen biztos, te is egyszerre a homlokodra csapsz, hogy ez a trükk eddig miért nem jutott az eszedbe! Napi Tippünk következik!
NosaltyA göngyölt, aszalt szilvás hús mellé ma nem levest kínálunk, hanem majonézes kukoricasalátát kéksajttal és almával, mely, ha előző napról maradt, az sem baj! A desszert pedig csodás hólabda, kókusszal, csokitetővel.
NosaltyA magas koleszterinszintet nem a zsíros ételek okozzák, annak ellenére, hogy nagyon sokak fejében ez a tévhit él. Táplálkozási szakértő osztja meg gondolatait a magas koleszterinszint okairól.
Sokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
A Lidl Magyarország Kft. a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatósággal együttműködve elővigyázatosságból visszahívta egy népszerű termékét a boltok polcairól.
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...
Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...