17 gyors ételtrükk - a legjobb nyári ízekért!

A nyári főzések aranyszabálya, hogy legyenek gyorsan elkészíthetőek és könnyűek. Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy még egyszerűbb, de izgalmas legyen neked ez a nyár!

Nincs is most más dolgod, mint hátradőlni, és élvezni a nyarat! Mi mindent megtervezünk és elmondunk, hogy ki tudd hozni a maximumot a nyári kerti partik és piknikek előkészületeiből, ráadásul úgy, hogy még több ízzel és izgalmas ételvariációkkal nyűgözd le a barátaidat, családod, de legfőképp saját magad.

Máris itt van 17 nyári ételtrükk, hogy a nyár legjobb ízeivel teljenek a szabadban töltött óráid!

Ha imádod a konyhai trükköket, ez is érdekelhet!

21 fenomenális konyhai trükk - csak neked!

(via BuzzFeed)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.