Az ananász az új tányér, és döbbenetesen jól néz ki kajával töltve, NÉZD!

Ha szereted az ananászt, imádni fogod ezt az új hülyeséget - emberek ugyanis kivájt fél ananászokból eszik a reggelit, ebédet vagy vacsit, esetleg fagyit. És sajnos csodásak!

Gasztrohülyeségek ide, feltűnési viszketegség, felesleges konyhai ketyerék és luxus divatétel-kreációk oda, azért az esztétikum nagy úr. Valljuk be, hogy ami általunk is szeretett alapanyagból készül és ráadásul iszonyat jól mutat, azt nem vetjük meg.

Értelme nincs az egésznek, mert minek is ennénk egy kivájt ananászból avokádókrémet vagy sonkás-sajtos húst, de végülis....annnnnyira jól néz ki!

Nekem amúgy is elfogult érzéseim vannak most, bevallom, mert az ananásznak már a fizimiskáját is imádom, de a hawaii pizzát is két kézzel falom - NÉZZÉTEK a fotókat, csorogjon a nyál! KATT!

Főzz vagy süss ananásszal!

...és ezeket is lesd meg...

Ezeket olvastad már?

A cikk és képek forrását megtalálod itt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?