Az ananász az új tányér, és döbbenetesen jól néz ki kajával töltve, NÉZD!

Ha szereted az ananászt, imádni fogod ezt az új hülyeséget - emberek ugyanis kivájt fél ananászokból eszik a reggelit, ebédet vagy vacsit, esetleg fagyit. És sajnos csodásak!

Gasztrohülyeségek ide, feltűnési viszketegség, felesleges konyhai ketyerék és luxus divatétel-kreációk oda, azért az esztétikum nagy úr. Valljuk be, hogy ami általunk is szeretett alapanyagból készül és ráadásul iszonyat jól mutat, azt nem vetjük meg.

Értelme nincs az egésznek, mert minek is ennénk egy kivájt ananászból avokádókrémet vagy sonkás-sajtos húst, de végülis....annnnnyira jól néz ki!

Nekem amúgy is elfogult érzéseim vannak most, bevallom, mert az ananásznak már a fizimiskáját is imádom, de a hawaii pizzát is két kézzel falom - NÉZZÉTEK a fotókat, csorogjon a nyál! KATT!

Főzz vagy süss ananásszal!

...és ezeket is lesd meg...

Ezeket olvastad már?

A cikk és képek forrását megtalálod itt.

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...