10 értelmetlenül túltolt éttermi kajaszervírozás

Van egy vékony határvonal a kreatív és az ízléstelen között, és sajnos ezt néha az éttermeknek is sikerül átlépnie. Nézzétek meg, hogyan tolják túl néhány helyen a tálalást!

Csirke egy napozószékben, koktél egy esernyőben tálalva - csak néhány példa arra, hogyan lehet túltolni a tálalást. Amikor étteremben járunk, azt várjuk, hogy első osztályú kiszolgálást kapjunk mindenben. Vannak viszont olyan helyek, ahol szeretnének valami egyedit adni, ami nem egyenlő azzal, hogy ízléses lesz a végeredmény.

Kattintsatok a fotóra, és nézzétek meg a rendhagyó tálalásokat!

Kiégtünk! :) Nektek melyik a kedvencetek?

Ezeket olvastad már?

via Bored Panda

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek