10 értelmetlenül túltolt éttermi kajaszervírozás

Van egy vékony határvonal a kreatív és az ízléstelen között, és sajnos ezt néha az éttermeknek is sikerül átlépnie. Nézzétek meg, hogyan tolják túl néhány helyen a tálalást!

Csirke egy napozószékben, koktél egy esernyőben tálalva - csak néhány példa arra, hogyan lehet túltolni a tálalást. Amikor étteremben járunk, azt várjuk, hogy első osztályú kiszolgálást kapjunk mindenben. Vannak viszont olyan helyek, ahol szeretnének valami egyedit adni, ami nem egyenlő azzal, hogy ízléses lesz a végeredmény.

Kattintsatok a fotóra, és nézzétek meg a rendhagyó tálalásokat!

Kiégtünk! :) Nektek melyik a kedvencetek?

Ezeket olvastad már?

via Bored Panda

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek