Idén nem nyit ki a Balaton egyik legkedveltebb reggelizője
A kiskék tulajdonosai a Facebookon jelentették be a szomorú hírt.
NosaltyA kiskék tulajdonosai a Facebookon jelentették be a szomorú hírt.
NosaltyMárciusban végleg becsukja kapuit a Kővágóörsön található Andriska Pékbisztró.
NosaltyA két híresség valószínűleg a Balatonnál biciklizett, ahol megálltak egy hekkre, hogy erőt gyűjtsenek a túra további részéhez.
NosaltyKülönleges kóstolómenüvel, izgalmas beszélgetésekkel és zenei programokkal várja az érdeklődőket az augusztus 19-én startoló BALATORIUM Ökológiai x Kulturális Hét. A rendezvények célja, hogy felhívják az emberek figyelmét a magyar tenger törékeny ökológiai rendszerére, élővilágára, illetve az azt körülvevő problémákra.
NosaltyA régi balatoni nyaralások sosem voltak teljesek a főtt kukorica, a lángos és a sült hekk nélkül. Sőt, ezek a fogások ugyanúgy hozzátartoztak a vakációhoz, mint a SZOT üdülők, az NDK turisták, vagy az úttörőtáborok.
NosaltyÖrömteli, hogy a Balaton gasztronómiája ma már ott tart, hogy nemhogy vadászni kell az értékelhető éttermeket, de már parázs viták bontakozhatnak ki, hogy egy adott hely vonzáskörzetében egy igazán jó pizzabárt, felturbózott strandbüfét vagy gourmet éttermet válasszunk. Vita helyett íme 10 vitathatatlanul jó étel a Balaton körül.
NosaltyIdén 30-40%-kal kevesebb vendég fordulhat meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének adatai szerint a Balatonon.
NosaltyA nyári fagyizások talán vízparton a legélvezetesebbek: a strandtörölközőn heverészve, a gyönyörű kilátást figyelve, vagy a vízparti korzón, naplementében sétálva. A Balatonnál rengetegen készítenek és árulnak a hűsítő édességekből, de mi most a legkedvesebbeket gyűjtöttük össze, az északi part után a déli fertályról is.
NosaltyNincsen nyár és szabadság fagyi nélkül: ilyenkor még a diéta is vakációzni megy, nem kell ellenállni a kísértésnek. A jégkrémekkel és csavaros fagyikkal ellentétben mi a hagyományos változatokra szavazunk, akár tejes, akár sorbet, a gombócok és lapátos kenések világába kalauzolunk most, a magyar tenger hegyes-völgyes oldalára.
NosaltyAz idei évben 20-30 százalékos áremeléssel indult a szezon a balatoni éttermekben.
NosaltyMúlt hét folyamán a Balaton északi parti büféit és kisbisztróit szemléztük, most itt az idő, hogy délre induljunk, és feltérképezzük, mi a helyzet ezen a fertályon. Igaz, a szemközti, dimbes-dombos parton egészen másféle a választék, és a mai napig sok új hely debütál, de a nagyobb és legnépszerűbb strandok még mindig Somogy megyéhez tartoznak. De mit együnk errefelé?
Nosalty„Jaj, úgy élvezem én a…” – pláne akkor, ha kellemes a víz, süt a nap, és ha nem is Bambi, de hűsítő szörpök, fröccsök és ízletes, minőségibb harapnivaló kapható. Utóbbi nehéz műfaj, pláne, ha túllépnénk a fritőzös krumpli és a sokadjára újramelegített palacsinta kombóján, de a Balaton mindkét partján vannak azért üdítő kivételek. Most az északi strandokat vizsgáltuk.
NosaltyVan olyan büfé, ahová már felvették a teljesen személyzetet, azonban akadnak olyan vendéglátóegységek, ahová napi 30 ezer forintért sem találnak szakácsot.
NosaltyIdén már kilencedik alkalommal hirdetik meg az Év Strandétele versenyt, szavazz és dönts te is!
NosaltyMa sem hagyjuk, hogy a hőség győzzön! Színes zöldségkrémleves, fügétől édeskés és illatos csirkecomb és citrusosan hűtő dinnyesorbet segítségével vesszük fel a kesztyűt!
NosaltyA párizsi olimpia hivatalos dalát Gwen Stefani és Anderson .Paak énekli, derült ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság YouTube-oldalán közzétett videóból. A videó rövidsége ellenére a Coca Cola megszámlálhatatlanul sokszor tűnik fel a képernyőn.
NosaltyKaraj kolbásszal töltve, vele sült krumplival, töltött csirke, tejszínes hús, bakonyi vagy lecsós szelet, csirkefasírt? Ezekre a magyaros húsételekre még a nagyi sem mondana nemet!
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű és hosszú legyen a hajad, akkor ezeket az olajokat vesd be a változás érdekében.
Ha morzsasütit sütünk, bármilyen gyümölcsöt felhasználhatunk hozzá: nyáron ilyen szempontból kifejezetten jó dolgunk van, ugyanis egymást érik az ízes alapanyagok.