Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A cukkini virágzásakor a szár végén megjelenő narancsos színű virág. Sokan nem tudják róla, hogy ehető. Általában  tempura-, vagy sörtésztába mártják és bő olajban kisütik, de tölteni is lehet a virágokat. A cukkinivirág nagyon sérülékeny, könnyen szakad, előkészítésekor és elkészítésekor bánjunk vele óvatosan.

mikor vegyem

Nyáron.

hogyan tároljam

Lehetőleg azonnal használjuk fel, egy napnál tovább ne tartogassuk (akkor is hűtőben), mert megfonnyad, tönkremegy.

Cukkinivirág alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!