Csokoládé aroma

Csokoládé aroma

Leírás

A csokoládé aroma desztillált vízzel és etilalkohollal oldott aromakészítmény. Általában mesterséges aromákat és színezékeket is tartalmaz. Felhasználható likőrök, koktélok készítéséhez, süteményekhez, fagylaltokhoz.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, hűvös helyen.

100g Csokoládé aroma

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm csokoládé aroma?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

5 magyar étterem a Michelin-kalauzból, amiről talán még nem hallottál

Hol van már az az korszak, amikor egy kezünkön meg tudtuk számolni a hazai Michelin-csillagos éttermeket! Jelenleg összesen 72 magyar éttermet ajánl a francia bázisú Michelin-kalauz, köztük a legtöbb a Michelin-tányér jelzést kapja a nemzetközi ítészektől. Ez még nem jelent Michelin-csillagot, de egy adott helyen ezeket az éttermeket is ajánlja a kalauz, kiemelkedő konyhai teljesítményük révén. 5 olyan hazai étterem következik vidéken és Budapesten, amelyekről kevesebbet hallani, pedig megérdemlik a figyelmet!

Nosalty

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.