Borjúlábszár

A borjúláb fölötti rész, mely zsírban szegény húsból áll. A borjúnak igen nemes része a lábszár. Kitűnő apróhús ételekhez főzve, illetve rántva is. A borjúlábszár többek között alapanyaga a kanállal is ehető híres olasz ételnek az ossobuco-nak. A borjúlábszár grillezésre és hirtelensütésre egyaránt alkalmas.
Bármikor.
Hűtőben vagy mélyhűtőben.
fehérjetartalom
19.15 g
zsírtartalom
75002.68 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
76.92 g
Foszfor
191 mg
Nátrium
84 mg
Magnézium
21 mg
Kalcium
20 mg
B6 vitamin
0.437 g
Niacin - B3 vitamin
7.458 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.291 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.268 mg
fehérje
19.15 g
Zsír
telített zsírsav
1.06 g
egyszeresen telített zsírsav
1.257 g
többszörösen telített zsírsav
0.363 g
koleszterin
75 g
ásványi anyagok
Kalcium
20 mg
Vas
0.76 mg
Magnézium
21 mg
Foszfor
191 mg
Nátrium
84 mg
Cink
3.99 mg
Réz
0.074 mg
Mangán
0.009 mg
Szelén
7.9 µg
szénhidrát
víz
76.92 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.079 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.268 mg
Niacin - B3 vitamin
7.458 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.291 mg
Folát
15 µg
B12 vitamin
1.36 µg
B6 vitamin
0.437 g
Idén is Bánkra, a tó köré gyűlik az egyik legszínesebb fesztiváltársaság, hogy az úttörő zenei felhozatal mellett meghalgassa azt is, hogy mi a helyzet jelenleg a világban. Egészen pontosan, hogy merre tart a fenntarthatóság, és hogyan illünk bele ebbe az egészbe mi, emberek.
NosaltyNappal mintha a föld nyelné el őket, este viszont támadásba lendülnek a pimasz szúnyogok, akiket aligha lehet elűzni a kertből. Szerencsére van egy nagyon jópofa házi praktika, amivel nyugodtak lehetnek az esti kertipartik.
Masszi- Rigó CsillaHasználjuk épp olyan sokrétűen, ahogy megérdemli ez a mennyei alapanyag. Újkrumplit salátába, rántott hús mellé és levesbe is!
NosaltyGyorsak, különlegesek, picit sem klasszikusak vagy unalmasak, és ebédre illetve vacsira is kiválók. Újítsunk!
A kávénak számos jótékony hatása van az egészségre, de ha gyógyszerrel együtt fogyasztod, érdemes óvatosnak lenni.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.