Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A bébipulyka olyan fiatal pulyka, amelynek súlya 2 és 3,5 kg között mozog. A pulykahús igen közkedvelt húsfajta, mert amellett, hogy ízletes, kalóriában szegény, de telítetlen zsírsavakban gazdag. Az egészben sült pulyka töltve, vagy töltetlenül tipikus karácsonyi fogás, hagyománya Amerikából ered, ott Hálaadáskor készítik hasonlóképpen. A bébipulyka húsa jóval puhább, porhanyósabb, mint az idősebb állaté, ráadásul mérete miatt is kedveltebb, hiszen egy kifejlett pulyka elfogyasztásához már nagyobb társaság szükséges. A pulyka legértékesebb része a melle, de az egészben sütésen kívül feldolgozható külön a szárnya és a combja is. A pulykahús ízével jól harmonizál a gesztenye, mandula, illetve a különféle gyümölcsök, mint az alma, narancs is.

mikor vegyem

Bármikor, de főleg télen népszerű.

hogyan tároljam

Hűtőben, mélyhűtőben.

Bébipulyka alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!