Zöldséges hidegtálak és vendégvárók húsvétra

A húsvéti asztalon legyen idén minél több zsenge, friss zöldségből készült fogás, ne csak a nyuszinak hagyjunk répát! A sonka mellé is elférnek a zöldséges hidegtálak és vendégvárók!

Válasszunk zöldséges húsvéti hidegtálat és vendégvárókat a Nosalty receptgyűjteményéből, egészen biztosan nem bánjuk meg, ha idén az ünnepi asztalra több saláta, zöldségfasírt vagy éppen színes tavaszi saláta kerül. Répa, retek, újhagyma, sok-sok sajt is elfér a sonka mellé, a klasszikusokról nem is beszélve! Ne maradjunk zöldséges húsvéti vendégvárók nélkül:

  1. 1.

    Sonkás-sajtos rösztitekercs

  2. 2.

    Fullos petrezselyemsaláta

  3. 3.

    Aszpikos sonkaterrine

  4. 4.

    Retró kaszinótojás

  5. 5.

    Tavaszi saláta

  6. 6.

    Vega golyók tejfölös mártogatóssal

  7. 7.

    Húsvéti őzgerinc minden jóval

  8. 8.

    Szuperfriss vegán zöldségsaláta nem csak húsvétra

  9. 9.

    Parmezános sült répák

  10. 10.

    Elegáns újhagyma-„karika”

Még több zöldséges húsvéti fogás itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek