8 zöldséges egytálétel, amit bármikor összedobhatsz

Ezek az ételek hétköznapokon és hétvégén is szupergyorsan elkészíthetőek, ráadásul nemcsak finomak, egészségesek és laktatóak is!

  1. 1.

    Villámgyors padlizsáncurry

  2. 2.

    Kelbimbó lengyelesen

  3. 3.

    Céklás rizottó fűszeres, diós morzsával

  4. 4.

    Gombás bulgur paradicsommal és sajttal

  5. 5.

    Egészben sült, fűszeres karfiol

  6. 6.

    Csicseriborsós casserole

  7. 7.

    Bombay eggs

  8. 8.

    Kesudiós-kókuszos padlizsáncurry

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek