11 zamatos leves, amit jajdeszeretünk tunkolni

A tunkolás szentségét sokan a raguknak és egytálételeknek teszik félre, pedig vannak ám más étkek is, amelyek elfogyasztása után törölgethetünk a kenyérrel. Például az alábbi levesknél.

A tunkolást az ember azért találta fel, hogy a legfinomabb fogások legutolsó cseppje se menjen kárba. Míg egyes ételek esetében automatikusan nyúlunk a karéjért (pörkölt, gulyás, stb.), addig másoknál gyakran hagyjuk kárba veszni a maradékot. Tunkoljunk hát bátran mindent, az alábbi levesektől kezdve a salátákon át egészen a gyümölcsszaftos édességekig! Ne hagyjunk hátra egy szemernyi ízt sem, csússzon vígan a kenyér a levesek maradékán!

Még több leves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

A legfinomabb hókifli

Ezeket a hókifliket a mandula és a mogyoró teszik igazán karakteressé. Sokáig eláll, ezért jóval karácsony előtt elkészíthető. Szeretettel ajánlom a tortaváltozatát is!