25 éve minden nap ugyanazt az ételt eszi Victoria Beckham

Victoria Beckhamnek van egy kedvenc étele, amit 25 éve minden egyes nap elfogyaszt. Mégis melyik étel rabolhatta el ennyire a szívet?

Victoria Beckhamnek igencsak érdekes az ételek terén az ízlése. Victoria Beckham, bár megtehetné, hogy minden egyes nap a világ legjobb éttermeiben rendelje magának a különböző fantasztikus fogásokat, mégis a jól megszokott, egyszerű ételekért rajong. Nemrégiben kiderült, hogy a kedvence a sózott pirítós, most pedig arra is fény derült, hogy mi az, amit minden nap fogyaszt, már 25 éve.

25 éve minden nap ugyanazt az ételt eszi Victoria Beckham

A titkos információt férje, David Beckham árulta el River Cafe Table 4 podcastjában. A különleges fogás pedig nem más, mint a grillezett hal párolt zöldségekkel.

A beszélgetésből kiderült, hogy az egykori labdarúgó imádja a különféle ételeket és borokat, amiket szeret megosztani másokkal is, felesége azonban erre egyáltalán nem vevő. Annyira nem, hogy házasságuk alatt csupán egyszer fordult elő, hogy Victoria megkóstolta David főztjét, amikoris Victoria negyedik gyermekükkel volt terhes.

Forrásunk volt.


Még több sztár:

Címlapról ajánljuk

Mutatjuk a legfinomabb rántott húst kínáló éttermeket

Lehet bundásnak vagy rántottnak nevezni, ehetjük papírtálcáról vagy tányérról, de egy biztos, hogy az egyik legnagyobb kedvencünk a rántott hús. Éppen ezért a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz idén külön figyelmet szentelt ennek a fogásnak, és toplistát készített a legjobb rántott húst kínáló helyekről.

Nosalty

További cikkek