Richard Gere konyhájába azonnal beleszerettünk, pont, mint anno a színészbe

A népszerű színész, Richard Gere 20 év után válik meg gyönyörű luxusingatlanjától, de biztosan nem a konyha az eladás oka.

Richard Gere, amerikai színész Pound Ridge-i álomotthona New York államban található. Richard Gere 20 évvel ezelőtt építette az ingatlant, amit most 28 millió dollárért, megközelítőleg 9 milliárd forintért árul.  

Richard Gere konyhájába azonnal beleszerettünk, pont mint a színészbe anno

A Manhattantől mindössze egy órányira lévő luxusvilla egy 49 hektáros birtokon áll, amin helyet kapott egy saját veteményes, egy futballpálya, egy hatalmas medence és egy tó is.  

Egy igazi álom ez a veteményeskert

Természetesen nemcsak a kertben található helyiségektől esik le az ember álla, hiszen a belső terek is lenyűgözőek: a kissé rusztikus ház berendezése kényelmes és visszafogott, mégis nagyon impozáns látványt nyújt.  

A házban kilenc (!) kandalló található

A konyha különösen gyönyörű a hatalmas fehér bútorokkal, amelyeket szintén fehér márványlapok díszítenek. Középen egy hatalmas konyhasziget található, ami fából készült, de a harmónia érdekében ezt is monumentális, hófehér munkalap koronázza.  

Hatalmas terek, gyönyörű konyhabútor és előkészítő is van a főzőhelyiségben

Az biztos, hogy fantasztikus lehetett itt élni, és a saját veteményesében megtermett alapanyagokból megfőzni a vacsorát. 

Forrásunk volt.

Címlapkép: Getty

Fotók: realtor.com


Ezeket a sztárlakásokat láttad már?

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.