Brooklyn Beckham igazi sztárszakácsokkal főz a Facebookon

David Beckham fiát már többször is láttuk főzni az interneten, a sztárcsemete azonban most újabb szintre lépett, hamarosan ugyanis saját főzőműsora lesz.

Brooklyn Beckham sokáig csak David és Victoria Beckham fiaként volt ismert, a modellként és hobbifotósként is ismert sztárcsemete azonban az utóbbi időben egyre több olyan tartalmat osztott meg közösségi oldalain, ahol különböző gyors, ízletes ételeket készített el. Brooklyn az utóbbi időben már egy-egy amerikai televíziós műsorban is bizonyította tehetségét, így benne volt a levegőben, hogy hamarosan magasabb szinteken is bemutathatja, mire képes.

Brooklyn Beckham ugyanis hamarosan saját főzőműsort indít a Facebook közreműködésével: A Cookin' with Brooklyn, vagyis a Főzés Brooklynnal egy nyolc részes sorozat lesz a sztárcsemete főszereplésével, műsorvezetőként és szakácsként pedig olyan emberekkel fog találkozni egy-egy epizódban, mint például Nobu Matsuhisa, a Magyarországon is híres Nobu étterem japán sztárséfje.

Brooklyn a híres szakácsok közreműködésével megszerzett tudását aztán felhasználja a konyhában, családjának és barátainak, valamint szerelmének, Nicola Peltznek is főz.

„Még nem vagyok szakács. Ez még csak a kezdete a gasztronómiai utamnak. Szeretek ételeket készíteni azoknak az embereknek, akiket szeretek, és akikkel szívesen lógok együtt...Szét fogom dolgozni a s*ggem, és meglátjuk, hova jutok. Libabőrös leszek tőle, de nagyon izgatott vagyok.”

A Cookin' With Brooklyn részeit a Facebookon nézheted meg.

Forrásunk volt; Címlap: Instagram/BrooklynBeckham


Ezeket is olvasd el!

Címlapról ajánljuk

További cikkek