Budapesti étteremben kapták lencsevégre a Mátrix sztárját

Budapest egyik Michelin-csillagos éttermében vacsorázott tegnap este a Mátrix-filmek sztárja, a Morpheust alakító világhírű színész, Laurence Fishburne ugyanis jelenleg éppen Magyarországon forgat.

Lassan nem telik el úgy hónap, hogy ne találkozhatnánk össze Budapest utcáit járva egy-egy hollywoodi színésszel. Úgy tűnik, Magyarország egyre kedveltebb forgatási helyszín a nagy filmgyárak számára, a nálunk vendégeskedő színészek pedig szabadidejükben szívesen látogatnak el egy-egy kiemelkedő minőségű hazai étterembe.

Colin Farrel a budapesti kebabért, Mel Gibson pedig a steakért rajong, a minap pedig a Michelin-csillagos Borkonyha vendége is egy jól ismert színész, Laurence Fishburne volt.

A Mátrix-filmek sztárja jelenleg is Budapesten, illetve Etyeken forgatja új sci-fi filmjét, melyben Casey Affleck, Ben Affleck testvére is főszerepet kapott. Fishburne tegnap este látogatta meg az egyik legkiemelkedőbb magyar éttermet, a vacsora végeztével pedig szívesen összeállt egy fotóra a Borkonyha tulajdonosával.

Címlapkép: Facebook/Borkonyha


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

Két pályaelhagyó nyitotta meg az egyik legmenőbb kávézót Budapesten –...

Kicsit túlhaladva a Klauzál téren, egy letisztult, világos belső terű, otthonos kávézó várja vendégeit, immár negyedik éve. A Görföl Emese és Mario Jimenez által nyitott Dorado nem az első volt a fővárosi specialty kávézók sorában, valószínűleg nem is az utolsó, de mindenképp azok közé tartozik, amelyek túlélték a koronavírusos időszak okozta nehézségeket, és akik ki tudtak alakítani egy olyan vendégkört maguk körül, amelyre nehéz időkben is számíthatnak. Kávétúra Spanyolországból indulva, Új-Zélandon át Budapestig.

Nosalty

További cikkek