Ezt edd tojás helyett reggelire a Veganuárban, hogy ne éhezz

A különböző módon főzött, sütött és gőzölt tojások jelentik sok ember számára a mindennapi reggelit – gyors, olcsó, mindig elővehető és laktató napkezdő opciók ezek egytől-egyig. De mire cseréljük le őket, ha tartjuk a Veganuárt, milyen vegán reggelikkel lakhatunk jól ilyenkor?

Sokaknak cseppet sem szimpatikus a vegán reggeli koncepciója, ugyanis úgy gondolják, hogy a növényi alapú, hús-, tojás- és tejmentes étkek nem képesek kellő energiát és lendületet adni egy nap elején. Mert tényleg könnyű félrenyúlni: ha inkább az esztétikumot választjuk, a közösségi média trendjeit követjük, bizony, pórul járhatunk – kénytelenek leszünk üres gyomorral nekivágni a nap fáradalmainak. Legyünk ennél okosabbak, válasszunk olyan vegán reggeliket, amelyek képesek ugyanannyi energiát átadni, mint egy kiadós tojásrántotta… tojás nélkül természetesen!

Nézd meg galériánkban a tojás helyett bevethető vegán reggeliket!

Kezdd a napot ezekkel a receptekkel:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több segítő cikk a Veganuár idejére:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk