Uborkasaláta – te hogyan készíted?

A Konyhafőnök mai adásában egy egyszerű feladat, az uborkasaláta ízesítése döntött a párbajban.

Tamás hagyományos salátát készített: az uborkát meghámozta, vékonyan felszeletelte, lesózta, és hagyta, hogy levet eresszen. Eközben elkészítette a fokhagymás salátaöntetet. Patrícia merészebb vállalkozásba kezdett: a hámozatlan uborkát negyedelte, középről a magos részt eltávolította, és zöldséghámozóval leheletvékony szeletekre vágta. Küllemre talán nyerő lett volna az elgondolása, de mivel elég csekély idő állt rendelkezésére, a saláta ízei nem érhettek össze, a párbajban alul maradt. Te hogyan készíted az uborkasalátát? Íme néhány ötlet, ha a műsor után azonnal megkívántad.

Az uborkasalátát tálald egy szép salátás tálban. A Jófogáson találsz jó áron! Szuper, megnézem!

Tudj meg többet A Konyhafőnök műsoráról most!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek