Top 7 müzlis reggeli

Ki mondta, hogy a müzlit csak tejjel vagy joghurttal adhatjuk gyermekeinknek reggelire? Jöjjön néhány példa, hogyan tegyük kelendővé, miként variáljuk a müzlis reggelik sorát.

Tehetjük pohárkrémbe joghurttal, friss gyümölcsökkel. Süthetünk formakenyeret belőle, melyhez jól esik egy pohár tej, kakaó, karamell vagy macikávé. A legkelendőbbek mégis a házi készítésű müzliszeletek. Nem kötelező a drogériák vagy áruházak polcain lévő sablonos, csokis-banános, epres-fehércsokoládés variációkat utánozni. Érdemes a gyerkőcök kedvenc müzlikeverékének, gabonapelyhének felhasználásával új kombinációkat kikísérletezni. Egy szeletbe rejteni az összes kedvelt finomságot, kihagyva példának okáért a mazsolát vagy a földimogyorót, melyek láttán sok gyermek fanyalog a kereskedelemben kapható termékektől. Ehetjük teljesen cukormentesen is, de édesíthetünk alternatív módon, akár mézzel, gyümölcslével vagy aszalt gyümölcsökkel is.

 1. 1.

  Áfonyás joghurtkrém müzlivel

 2. 2.

  Körtés-túrós müzlis reggeli

 3. 3.

  Datolyás-müzlis házi kenyér

 4. 4.

  Joghurtos müzlikenyér

 5. 5.

  Müzlisüti

 6. 6.

  Zabsüti müzlivel PeZsuRitól

 7. 7.

  Sokgyümölcsös müzliszelet

Olvastad már?

A gyerekek 5 kedvenc levese

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!