Top 17 különleges palacsinta

Kevésbé klasszikus palacsinták: zabpehely-, gesztenye- vagy mandulaliszttel és még ki tudja mivel a változatosság és az egészség jegyében! Biztos találtok köztük nektek valót!

Ha ti is szeretitek a palacsintát, érdemes új változatokat kipróbálni. Ha zablisztet, zabpehelylisztet, zabpelyhet vagy zabkorpát használtok a tésztába, akkor ezzel értékes élelmi rostokat csempésztek az ételbe, ha (csak) mandula- kókusz- vagy gesztenyeliszttel készítitek, akkor gluténmentes lesz a végeredmény, de csempészhettek az alapmasszába ricottát, banánt, lenmagot is!

Receptjeink közül kiválogattam nektek most 17 db kicsit különlegesebb palacsintatészta-receptet. Próbáljátok ki őket!

Olvastad már?

Gabonafélék a fogyókúrában

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...