Top 10+1 kenyérmentő recept - így használd fel a megmaradt pékárut

Megmaradt egy kis kenyércsücsök, pár kifli vagy zsemle? Ne dobd ki! Mutatjuk a legjobb recepteket, amelyekbe bele tudod csempészni a száraz pékárut. (x)

Nagyanyáink leszárították, lereszelték a maradék kenyeret, ebből lett a vasárnapi rántott hús panírja. Ebbe forgatták a csodálatos fokhagymás illatú fasírtot, és ezzel szórták ki a tepsit, ha morzsás karfiolt sütöttek. Manapság már nem kell óriás erőt kifejtenünk, a morzsa elkészítésében segítenek a robotgépek. Érdemes felkockázni a maradék pékárut, ugyanis ha teljesen kiszárad, igen nehéz és veszélyes lesz ugyanezt a feladatot elvégezni.Világszerte hatalmas mértékű az élelmiszerpazarlás. Tegyél Te is ellene, nézd meg a Budapest legújabb online szupermarkete és piactere, a kifli.hu élelmiszermentő akcióit itt!

Így használd fel a száraz pékárut!

  1. 1.

    Sütőben sült sajtos bundás kenyér

  2. 2.

    Édes bundás kenyér

  3. 3.

    Strata, a maradékmentő olasz kenyérrakottas

  4. 4.

    Illatos kenyérpuding

  5. 5.

    Sárgabarackos rakott kifli

  6. 6.

    Meggyes-mákos pity-puty

  7. 7.

    Zsemlegombóc

  8. 8.

    Svíčková, a cseh vadas knédlivel

  9. 9.

    Töltött csirkecomb hamisan

  10. 10.

    Háromhagymás-krémleves medvehagymás krutonnal

  11. 11.

    Szalonnagombóc leves

Rendelj online 3-4 órán belül friss kenyeret a kifli.hu oldaláról itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek