TOP 10 recept múlt hétről

A hideg és szürke napokon különösen sokszor kívántuk meg a finomabbnál finomabb desszerteket, de levesek és húsok is bekerültek a heti legjobb receptek közé. 

  1. 1.

    Túrórudi torta SüniSüti konyhájából

  2. 2.

    Vadas mártás sertéshússal

  3. 3.

    Toffifee ihlette álomtorta

  4. 4.

    Egyszerű borsos tokány

  5. 5.

    Babapiskótás őzgerinc sütemény

  6. 6.

    Frankfurti leves egyszerűen

  7. 7.

    Sertéstarja parasztosan

  8. 8.

    Hagyományos édes fánk

  9. 9.

    Csirkesaláta 2.- fogyisan

  10. 10.

    Tejbegríz rántva b.agi konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!