Top 10 kolbásszal töltött, isteni finom hús

A kolbász egy elég népszerű alapanyag, amit amikor csak lehet, szeretünk az ételekben felhasználni. Most épp húsokba töltöttük, hogy egy kiadós ebédet vagy vacsit kapjunk.

  1. 1.

    Kolbásszal töltött karaj aszalt szilva mártással

  2. 2.

    Töltött rántott hús

  3. 3.

    Kolbásszal-sajttal töltött csirkemell

  4. 4.

    Kolbásszal töltött karaj Csilla konyhájából

  5. 5.

    Kolbásszal töltött karaj

  6. 6.

    Fűszeres kolbásszal töltött karaj

  7. 7.

    Töltött pulykamedalion

  8. 8.

    Szalonnába tekert töltött sertéscomb

  9. 9.

    Kolbásszal töltött csirkecomb tarhonya rizottóval Bereznay Tamástól

  10. 10.

    Kolbásszal és hagymával töltött csirkemell

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek