7 megunhatatlan rántott étel a hét minden napjára - ezek a kedvenceink

Lehet hús, sajt, zöldség, imádjuk a rántott ételeket! Összeszedtük a legjobbakat, amit a hét bármelyik napján elkészíthettek.

1. 4 sajtos rántott golyók

Igazi partikaja, rengeteg sajttal, ropogós panírban, az esti meccs mellé, vagy a hétvégi bulihoz! Nem lehet abbahagyni!

A receptet itt találod >>>

2.Citromos rántott csirkék, zöldségchipssel és zöldfűszeres mártogatóssal

Egy igazi klasszikus, a rántott hús, most citromos pácban, őszies zöldségchipsszel és zöldfűszeres mártogatóssal.

A receptet itt találod >>>

3.Klasszikus rántott sajt

A klasszikus rántott sajt rendkívül egyszerű, csak a helyes panírozásra kell figyelni.

A receptet itt találod >>>

4.Sajttal töltött hagymakarika

Gondolom a hagymakarika mint olyan, nem valami nagy újdonság senki számára, aki látott már egy darab amerikai mozifilmet az életében. Viszont a sajttal töltött hagymakarika, az már érdekes lehet ugye? Vajon hogy is készülhet? Itt a titokra a megfejtés!

A receptet itt találod >>>

5.Íróban pácolt rántott hús

Csak fokhagymás-aludttejbe kell pácolni, és panko morzsába forgatni. A végeredmény egyszerűen zseniális lesz, még a legszkeptikusabbak utólagos véleménye alapján is!

A receptet itt találod >>>

6.Sonkakrémes rántott palacsinta

A rántott palacsinta isteni finom fogás, akár frissen készítjük, akár maradék palacsintából és húsból.

A receptet itt találod >>>

7.Rántott tilápiafilé zöldségekkel

Ha már unjuk a rántott csirkét, ezt a könnyű, ám isteni tilápiát gyorsan összedobhatjuk helyette.

A receptet itt találod >>>

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek