Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltsd fel a kamrapolcot!

Vészesen közeleg a nyár vége, úgyhogy itt az idő, hogy feltöltsük a készleteket a hűvösebb hónapokra. Íme tíz tipp, hogy mivel pakold tele a spájzot!

Tetszik vagy sem, ennyi volt. Vége a nyárnak. Már csak egy dolgot tehetünk ez ellen: megpróbálunk minél többet megmenteni belőle és üvegbe zárni, hogy aztán az év hátralevő részében újra és újra fel tudjuk idézni a nyár ízeit. Paradicsomlé, lecsó, őszibarack, kovászos uborka – ügyes módszerekkel mindegyike belekóstolhatunk télen is.

Ha elég körültekintőek vagyunk, akkor még tartósítószerre sincs szükség, mert ha megfelelően fertőtlenítjük az üvegeket és megfelelő ideig tartjuk őket száraz dusztban, akkor minden gond nélkül elállnak, így nem érhet minket kellemetlen meglepetés a felbontás után. Még több trükkért nézzetek szét praktikáink között!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!