Dögös töltött dagadók, melyek a nagyi konyhájába repítenek

Megosztó étel a töltött dagadó, de abban mindenki egyetért, hogy gyerekkorában a nagyszülőknél ilyen vagy olyan formában az asztalra került. Érdemes felnőtt korban is megismerkedni vele!

Töltött dagadót azért nem minden nap készít az ember, valljuk be, pedig hiába időigényes munkálatoknak nézünk elébe a konyhában, a végeredmény nagyon megéri a rajongóknak, vagy a töltött dagadókkal ismerkedni vágyóknak.

Még több töltött dagadó itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...