Dögös töltött dagadók, melyek a nagyi konyhájába repítenek

Megosztó étel a töltött dagadó, de abban mindenki egyetért, hogy gyerekkorában a nagyszülőknél ilyen vagy olyan formában az asztalra került. Érdemes felnőtt korban is megismerkedni vele!

Töltött dagadót azért nem minden nap készít az ember, valljuk be, pedig hiába időigényes munkálatoknak nézünk elébe a konyhában, a végeredmény nagyon megéri a rajongóknak, vagy a töltött dagadókkal ismerkedni vágyóknak.

Még több töltött dagadó itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...