9 szédületes tepertős pogácsa, melytől kicsit boldogabb leszel

Sajtos, juhtúrós, kolbászos, túrós? Tepertős! Mi most az utóbbira szavaztunk, ami a pogácsákat illeti, és nem bántuk meg!

Tepertős pogácsát ritkábban sütünk, mint sajtosat, pedig nem kevésbé ízes, sőt! Tény, hogy nem diétás, sem nem gyomorkímélő, de néha beleférhet a menüsorba...mondjuk egy jó bableves vagy gulyás után! Tepertős pogik, itt:

 1. 1.

  Csülöktepertős pogácsa

 2. 2.

  Tepertős pogácsa szilvalekvárral

 3. 3.

  Hajtogatott tepertős pogácsa Anditól

 4. 4.

  Tepertős pogácsa Bessytől

 5. 5.

  Gyors libatepertős pogácsa, kelesztés nélkül

 6. 6.

  Tepertős pogácsa ahogy Fahéj készíti

 7. 7.

  Réteges tepertős pogácsa leves után

 8. 8.

  Tepertős pogácsa tojás nélkül

 9. 9.

  Burgonyás tepertős pogácsa Katharosz konyhájából

Még több pogácsarecept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek