7 tejszínes húsétel, ami totálisan lehengerel a szaftosságával

A tejszínes-húsos fogásokban az a legjobb, hogy kiválóan laktatnak, és plusz élményt ad, hogy a szaft a köretet is körbeöleli.

  1. 1.

    Tejszínes-boros sertéscomb

  2. 2.

    Fetasajtos-szárított-paradicsomos csirke Détár Enikőtől

  3. 3.

    Krémes zöldborsós csirke

  4. 4.

    Sertésszűz currys tejszínmártással

  5. 5.

    Tejszínes fokhagymás csirke

  6. 6.

    Csirkemell krémes bazsalikommártásban

  7. 7.

    Csirkemell fűszeres-tejszínes mártásban

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

Mutatjuk a legfinomabb rántott húst kínáló éttermeket

Lehet bundásnak vagy rántottnak nevezni, ehetjük papírtálcáról vagy tányérról, de egy biztos, hogy az egyik legnagyobb kedvencünk a rántott hús. Éppen ezért a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz idén külön figyelmet szentelt ennek a fogásnak, és toplistát készített a legjobb rántott húst kínáló helyekről.

Nosalty

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!