10 szaftos és telítő húsétel, ami után kizárt, hogy éhes maradsz

Gazdag és nagyon tartalmas főételeket gyűjtöttünk össze nektek, hogy semmiképp se maradjatok éhesek az ebéd vagy a vacsora után. Főszerepben ezúttal a hús!

  1. 1.

    Bőrös császárhús fűszeres zsírban sült krumplival

  2. 2.

    Szűzérme gombaraguval

  3. 3.

    Pesztós göngyölt sertéskaraj

  4. 4.

    Big Mac szendvics házilag

  5. 5.

    Székelygulyás

  6. 6.

    Konfitált malaccsászár

  7. 7.

    Rablóhús 2.

  8. 8.

    Fűszeres brassói aprópecsenye

  9. 9.

    Cubano

  10. 10.

    Toszkán göngyölt hús

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek