Lesd meg, melyik SPÁRGÁS tavaszi fogás passzol a csillagjegyedhez

Hivatalosan is beköszöntött a spárgaszezon, és május végéig várhatóan kitart. Tudjuk, hogy egyelőre aranyárban mérik, de receptekkel készülni nem tilos! Mentsd le, amelyik tetszik, ha a csillagjegyed választottja nem jött be...

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A halaknak egy pompás és könnyed carbonárát ajánlunk:

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A vízöntőknek ezen a tavaszon extrás spárgakrémleves dukál:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Van-e jobb, mint bundát adni az ételeknek? Ez a spárgatempura igazi különleges fogás:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Egy krémes spárgás rizottó lesz az idei szezon befutója náluk:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Érdemes kipróbálnia ezt a leveles tésztás tartot, amiből kicsit sem spóroltuk ki a spárgát:

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A mérlegek mániája a tészta, amit ezúttal természetesen ress spárgával ajánlunk:

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Szeretik megmenteni a szikkadt pékárut, amiben mi most ezzel a megoldással segítünk:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A spárgát sem holmi mezei változatban élvezik, mindjárt nekiállnak fermentálni!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A sonka, a spárga és a hollandi mártás igazi luxusfogássá teszi ezt az előételt:

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Pár éve dívik a trend, hogy az epret spárgával párosítsák...támogatjuk!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Na de vajon gondolta volna, hogy a spárga melegszendvicsben is isteni?

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Neki az idei spárgaszezonra fincsi sós süteményt tartogatunk:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek