11 sós vendégváró, aminek receptje tuti előkerül majd adventkor

Talán most még kicsit korai, azonban egy-két hét múlva már jóval aktuálisabb lesz, hogy legyen egy bombabiztos sós vendégváró receptünk. Az alábbiak széles skálát lefednek, válasszunk szabadon!

Az asztal terítve, a vendégek már úton, mi pedig éppen kínálótálcára rendezzük a legfinomabb sós vendégváró falatokat. Idilli, nem? Persze ahhoz, hogy ez az álomkép valósággá válhasson szükségünk lesz egy-két dologra. Családi és baráti összejövetelekre elsősorban (amiből az ünnepi időszak alatt úgyis lesz bőven), de ennél sokkal fontosabb: mindig elővehető sós vendégváró receptekre. Ezekből jöjjön most egy nagy csokor!

 1. 1.

  Stangli, ahogy nagymamám csinálja

 2. 2.

  Sajtos-szezámos rombuszok

 3. 3.

  Zebegényi szezámos stangli (hűtőben kelt)

 4. 4.

  Nigellás-füstölt paprikás rudak

 5. 5.

  Gluténmentes kolbászos tallér

 6. 6.

  Juhtúrós twister

 7. 7.

  Sajtos keksz

 8. 8.

  Sós perec Pipőkétől

 9. 9.

  "Hangyás" rudacska

 10. 10.

  Sajtos kosárka

 11. 11.

  Káposztás béles

Még több sós vendégváró receptje lapul itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Mandulás sütemények karácsonyra

A mandulás sütemények tökéletes választások lehetnek karácsonyra, hiszen nemcsak ízletesek, hanem az elkészítésük is viszonylag egyszerű, így akár kezdő szakácsok is könnyedén megbirkózhatnak velük.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.