9 krémesen lágy, pompás ízű sós krém

Kenjük meg kenyerünket, vagy mártogassunk zöldségeket ezekbe a fenséges ízvilágú sós kencékbe!

  1. 1.

    Alap tojáskrém

  2. 2.

    Padlizsánkrém egyszerűen

  3. 3.

    Tízperces guacamole

  4. 4.

    Hummusz alaprecept és hummusz-variációk

  5. 5.

    Cukkinis kence

  6. 6.

    Brokkolipástétom

  7. 7.

    Sírásmentes ecetes tormakrém

  8. 8.

    Pikáns avokádókrém

  9. 9.

    Sültsárgarépa-krém

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek