9 selymes túrókrém, melyet húsvétkor is felszolgálhatsz
A túróból készült krémek remekül működhetnek húsvétkor, teljesen mindegy, hogy körözött vagy valamilyen más sós krémet készítesz belőle.
NosaltyA túróból készült krémek remekül működhetnek húsvétkor, teljesen mindegy, hogy körözött vagy valamilyen más sós krémet készítesz belőle.
NosaltyHa a sima vaj helyett valami mással kennénk meg a gyerek szendvicsét, akkor válasszunk valamilyen házi készítésű sós kencét.
NosaltyKenjük meg kenyerünket, vagy mártogassunk zöldségeket ezekbe a fenséges ízvilágú sós kencékbe!
NosaltyDobjuk fel a reggeliket házi készítésű túrókrémekkel, kerüljenek elő a magyaros fűszerek, de akár a wasabi, a cukkini, a brinza vagy a vöröslencse is!
NosaltyA sós krémek tökéletesek egy kis zöldséghez mártogatósnak, de akár kenyérre is kenhetjük őket, ami tökéletes reggelire vagy vacsorára.
NosaltyHa már unod a vajat, válassz egyet ízletes sós krémjeink közül! Tojáskrém, tepertőkrém és zöldséges kencék egyaránt könnyen elkészíthetőek, rajtad áll, melyiket választod!
NosaltyHa korog a gyomrod, de nem szeretnél túl nehezet enni vacsora előtt, akkor készíts magadnak egy könnyed kenegetőt, kenyér helyett pedig ropogós zöldséget tálalj mellé!
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.