11 szottyos-krémes rizottó, ami amúgy nem is olyan macerás

Sokan félnek a rizottótól, mert folyamatosan és lelkesen kell kevergetni, azonban ezen kívül igazából semmi nehéz nincsen ebben a rizses egytálételben. Vigyázzunk, mert a lenti listában szereplők nagyon ízletesek, érdemes belőlük sokat főzni.

  1. 1.

    Kecskesajtos-medvehagymás tarhonyarizottó

  2. 2.

    Mentás borsós rizottó

  3. 3.

    Árpagyöngy rizottó

  4. 4.

    Libás hamis rizottó

  5. 5.

    Parmezánkrémes spárgarizottó

  6. 6.

    Reteklevélpesztós rizottó

  7. 7.

    Krémes céklás rizottó

  8. 8.

    Orzó "rizottó"

  9. 9.

    Dupla sajtos rizottó rukkolával, szárított paradicsommal

  10. 10.

    Krémes spárgás rizottó

  11. 11.

    Cukkinis-gombás tepsis rizottó

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek