Mesés madártejreceptek

Ki ne emlékezne gyermekkorából a madártejes délutánokra? Vaníliás, krémes íz, lágy állag, mennyeien könnyű édes krém, mi kell még a boldogsághoz?

Madártej madártej hátán! Fantasztikus retró, folyós, sült vagy épp szelet formájában, nem lehet mellélőni vele a tojás, az édes krém és a vanília hármasának rajongói körében! Madártejdömping, itt:

  1. 1.

    Madártejszelet

  2. 2.

    A tökéletes madártej

  3. 3.

    Madártej bogyós gyümölcsökkel

  4. 4.

    Tavaszi madártej

  5. 5.

    Tojáslikőrös madártej

  6. 6.

    Klasszikus madártej

  7. 7.

    Sült madártej

  8. 8.

    Nyári madártej erdei bogyósokkal

  9. 9.

    Madártej 1.

Még több madártej itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek