11 ripi-ropogósra sütött rántott zöldség

A rántott zöldségeket imádjuk, no nemcsak azért, mert így kicsit kiléphetünk a húsos főételek nyomasztásából, hanem mert olyan finomságokhoz jutunk ropogós bundában, mint a karfiol, padlizsán vagy éppen cukkini.

Rántott zöldséget említett valaki? Ha húsimádók vagyunk, akkor is nehéz elképzelni, hogy egy ropogós bundában sült, könnyed karfiol vagy éppen cukkini ne essen jól időről időre. Az igazi ínyenceknek még az avokádót és a kovászos uborkát is kirántjuk, a többieknek selymes, savasabb ízvilágú mártogatós kíséretében jöhet a klasszik karfiol és cukkini is, mert imádjuk a rántott zöldséget!

Még több rántott zöldség itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek