9 ropogósra rántott zöldség a cukkinitől a csemegeuborkáig
Minden zöldséget aranylóan ropogósra rántunk ki! Lesz itt cukkini, padlizsán és karfiol, de még a csemegeuborkát és az avokádót sem leszünk restek így készíteni!
NosaltyMinden zöldséget aranylóan ropogósra rántunk ki! Lesz itt cukkini, padlizsán és karfiol, de még a csemegeuborkát és az avokádót sem leszünk restek így készíteni!
NosaltyBunda, panír, pongyola, itt minden van, amit kabátként el tudunk képzelni egy isteni zöldségen. Karfiol, gomba, avokádó, cukkini, tök és krumpli is vár rátok szuper levesekkel és sütikkel egyetemben.
NosaltyNéha megéri bevállalni az olajszagot egy ropogósan puha rántott finomságért. Ráadásul ezeket a bundázott falatokat a gyerekek is szívesen fogadják majd.
NosaltyCsemegeubi, patisszon, gomba, cukkini, hagyma, avokádó? Különleges falatkák rántva, hús pedig sehol!
NosaltyMost, hogy roskadoznak a boltok és piacok a friss zöldségektől, érdemes ezeket jó magyar szokás szerint kirántani, ha nem kívánjuk a húst.
NosaltyRoppanósan finom zöldségek a legpuhább bundákkal és a legfinomabb mártogatósokkal.
NosaltyMinden, amit ki lehet rántani, megérdemli, hogy minimum egyszer ki is rántsuk. Tudjuk, hogy bűnös dolog ez, de van-e jobb, mint az olajban sült, panírozott dolgok? Nem nagyon. A borjúbécsin, a sajton meg a gombán túl mi most a mini csemegeubikat áldoztuk be az olajos, aranybarna bundák oltárán...és milyen jól tettük!
NosaltyHamarosan megnyitják az első magyarországi Primark üzletet Budapesten, ezért itt az ideje, hogy jobban megismerd ezt az Európa-szerte közkedvelt üzletláncot.
NosaltyVégre az erdőkben is kitavaszodott, azonban vannak növények, melyekkel vigyáznunk kell.
NosaltyA SALT-ban is kitavaszodott, és hiába van egyelőre cidri odakinn április végéhez képest, teljesen megújult szezonális menüsorral + egy izgalmas májusi programajánlóval is előrukkolt az étterem csapata.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
Egyre több kertben láthatjuk ezt a gyönyörű fehér dísznövényt, mely egyáltalán nem véletlen. Több oka is van annak, miért rajonganak ennyire érte.
Ismerős ízekkel, olaszos fűszerekkel és isteni aromákkal támad a mai menünk. Lesz itt tárkonyos legényfogó leves, milánói makaróni és kávés keksz is.