-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több rántott hal1713Kalória25.1gFehérje67.9gSzénhidrát149.9gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségkönnyűMég több rántott hal1469Kalória192.9gFehérje28.6gSzénhidrát61.2gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rántott hal697Kalória37.7gFehérje29.6gSzénhidrát48.6gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több pontyreceptek1118Kalória41.1gFehérje49.3gSzénhidrát84gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több sült hal1520Kalória39.2gFehérje65.7gSzénhidrát122gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rántott hal2024Kalória83.6gFehérje96.5gSzénhidrát147.4gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségközepesMég több rántott hal1563Kalória37.2gFehérje78.7gSzénhidrát121.6gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rántott hal1687Kalória74.6gFehérje122.7gSzénhidrát101.2gZsír
8 ropogós, nagyon puha húsú rántott hal a hétköznapokra
Bár mi, magyarok kevés halat fogyasztunk, sosem késő új szokásokat bevezetni, és legalább heti egyszer friss halat tálalni a vacsoraasztalon! A következő receptekkel nem lehet mellélőni, finomak, egyszerűen és nagyon laktatóak.