8 ropogós, nagyon puha húsú rántott hal a hétköznapokra

Bár mi, magyarok kevés halat fogyasztunk, sosem késő új szokásokat bevezetni, és legalább heti egyszer friss halat tálalni a vacsoraasztalon! A következő receptekkel nem lehet mellélőni, finomak, egyszerűen és nagyon laktatóak.

  1. 1.

    Fish and chips Dacotától

  2. 2.

    Fish and chips házi remoulade mártással

  3. 3.

    Joghurtpácos panírban sült hal cukkinisalátával

  4. 4.

    Szezámmagos rántott ponty

  5. 5.

    Pikáns busa tepsis krumplival

  6. 6.

    Diós bundában sült hal paradicsomos zöldségkörettel

  7. 7.

    Szürkeharcsa fish and chips uborkás remouladdal

  8. 8.

    Mandulás-rántott hal, burgonyapürével

Címlapról ajánljuk

További cikkek