10 rakott zöldség, melynek rétegeit tejföl teszi szaftossá

Szinte bármelyik kedvenc zöldségünket megrakhatjuk, szép, egymást követő rétegekben, rizzsel, darált hússal és persze jó sok tejföllel. Csak így lesz ám szaftos az a rakott zöldség!

A kel, a karfiol, a brokkoli vagy a zöldbab mind adhatja alapját egy kiváló rakott zöldségnek. Főleg nyáron, amikor amúgy is jobban esik egy könnyedebb, inkább zöldségben, semmint húsban gazdag fogás ebédre. Használjuk fel hát a szezonális kedvenceket az alábbi rakott zöldségek egyikéhez!

Még több rakott zöldség itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek