8 páratlan pavlova, ami oly' puha, hogy a felhőkbe repít

A pavlova levegősen puha, lágy, kívülről kellemesen roppanós! Mindenféle bogyóval, lekvárral, finom friss gyümölccsel feldobhatod, és sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnád!

A pavlova egy olyan csodás műremek, melyről mindenki rögvest azt gondolná, teljesen felesleges nekiállni, hiszen nem fog sikerülni ilyen tökéleteset alkotni. Ez a legnagyobb tévedés a pavlovával kapcsolatban! Sőt, ha egyszer ráérzel az ízére, szó szerint és átvitt értelemben is, minden feltéttel ki akarod majd próbálni!

  1. 1.

    Kókuszos Pavlova-torta áfonyával és málnával

  2. 2.

    Csokoládés pavlova piros bogyós gyümölcsökkel

  3. 3.

    Pavlova

  4. 4.

    Gyömbéres pavlova málnával

  5. 5.

    Karácsonyi pavlova

  6. 6.

    Pavlova torta tejszínkrémmel és nyári gyümölcsökkel

  7. 7.

    Pavlova mézes-fűszeres karamellizált almával

  8. 8.

    Pavlova birsalmás krémmel és birsalmakompóttal

Még több habcsóktorta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek