8 páratlan pavlova, ami oly' puha, hogy a felhőkbe repít
A pavlova levegősen puha, lágy, kívülről kellemesen roppanós! Mindenféle bogyóval, lekvárral, finom friss gyümölccsel feldobhatod, és sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnád!
NosaltyA pavlova levegősen puha, lágy, kívülről kellemesen roppanós! Mindenféle bogyóval, lekvárral, finom friss gyümölccsel feldobhatod, és sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnád!
NosaltyNem semmi kis menüt rittyentettünk össze nektek gondolatban! Készítsetek ma grízgaluskát, tökéletes rozé kacsamellet vagy éppen csokis pavlovát, fanyar kis bogyókkal.
NosaltyA karácsonyi lakoma a felnőttek számára az év legfinomabb ételekkel, leggazdagabb különlegességeivel teli időszaka, sok kisgyerek inkább ódzkodik a hagyományos ünnepi ételektől, vagy csak korlátozottan próbálja ki azokat. Gondoljunk rájuk is!
Szekeres DóraA híres orosz balerináról elnevezett desszert nyáron is nagyon fincsi lesz egy kiadós ebéd vagy vacsora után. Ha eddig azt hitted, az oroszoknak köszönhetjük az édességet, van egy új hírünk: az ausztrálok és az új-zélandiak is egyaránt magukénak hiszik!
NosaltyA nagy sütisütési időszakban gyakran halmozódik fel egy csomó tojásfehérje, aminek igazából csak örülhetünk, hiszen akár a karácsonyi vacsora fő desszertjét, a gyerekek kedvenc finomságát, sőt még ehető karácsonyfadíszeket is készíthetünk belőle.
Szekeres DóraMi most olyan, otthon elkészíthető karácsonyfadíszeket mutatunk, amelyeket meg is lehet enni!
Szekeres DóraNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.