7 ízes kiegészítő, amitől még ünnepibb lesz a párolt káposzta

Az ünnepek alatt többször is sor kerülhet párolt káposzta készítésére: karácsonykor is stimmel, de akár szilveszterre-újévre is jó: az ilyen intenzív kihasználtság mellett pedig nem árt, ha néha-néha spékelünk kicsit a zöldségköret ízein. Például az alábbi alapanyagokkal.

Sült sertések, naranccsal csinosított csirkék tökéletes kiegészítője lehet a párolt káposzta, de tulajdonképpen bármilyen ízes-szaftos húsétel és vegetáriánus fogás mellett ott díszeleghet az ünnepek közkedvelt körete. Elkészítésénél kevés egyszerűbb dolog van, így, ha már nagyon unjuk a klasszikus, de szerény ízeket felvonultató párolt káposztát, egészítsük ki az alábbi aromákkal, fűszerekkel.

Nézd meg galériánkban a párolt káposzta ízes kiegészítőit!

Receptek, amelyeket feltétlenül próbálj ki:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Töltődj, hangolódj, készülődj ünnepi tartalmainkkal:

Címlapról ajánljuk