Így lesz igazán finom a sűrítményből főzött halászlé

„Halászlé sűrítményből? Na ne már!” – hangozhat el a finnyás mondat sok családban karácsony előtt. Pedig, ha minőségi alapot használunk és még néhány extra hozzávalóval is kiegészítjük, a végeredmény igenis lehet ünnephez méltó.

Ha mi is egy olyan háztartás vagyunk, ahol karácsonykor a halászlé sűrítményből készül, ne szégyenkezzünk, ne süssük le a szemünket! Hiszen van úgy, hogy nem elég az idő a rendes, tradicionális recept elkészítésére, hogy nem kapunk megfelelő minőségű alapanyagokat (nem mindenki olyan szerencsés, hogy folyóközelben éljen) – ilyenkor jöhet nagyon jól a halászlé sűrítményből való főzése. Természetesen nem kell teljesen lemondanunk a mély, paprikás ízekről, a csodásan sűrű léről: az alábbi recept megmutat majd olyan furfangokat, amelyek mindig sikerre vezetnek.

Nézd meg galériánkban a sűrítményből főzött halászlé elkészítésének tuti tippjeit!

A gyors, sűrítményből főzött halászlé teljes receptjét itt találod, mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!

Fotók és recept: Lakos Benedek

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Már kopogtat a karácsony, ezek a receptek jól fognak jönni:

Címlapról ajánljuk

További cikkek