Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olyan bizarr ételt adtak az iskolai menzán, hogy az apa bepöccent...nézd!

Egy apuka ledöbbent, milyen hamburgerhúst kapott a kisfia az iskolai menzán, ezért úgy döntött, soha többé nem eszik ott a gyermeke.

Teljesen kiborult az a szülő, akinek a fia szörnyű kinézetű húst kapott az iskolában. Az étel a „legrondább szendvics” címéért is bátran indulhatott volna. A cseppet sem étvágygerjesztő, szürke színű hús bizarr látványán a diák apukája, David Rutherford jogosan háborodott fel.

A fotón szinte fel sem lehet ismerni, hogy egy hamburgerről lenne szó, ezért az apuka rögtön közszemlére is tette, mert kíváncsi volt, mások mit szólnak hozzá. A felvételt Perth és Kinross Tanács Facebook-oldalára tette ki, a reakciók pedig százával érkeztek. Mások is igazat adtak a dühös szülőnek, egyenesen sokkolónak és szégyenteljesnek nevezték az undorító fogást.

A roppant ízléstelen külsejű hús olyannyira kiverte a biztosítékot, hogy David Rutherford kijelentette, kizárnak tartja, hogy a gyereke bármikor a jövőben újra az iskolában ebédeljen, inkább minden nap maga készíti el az előrecsomagolt ételt. A férfi azt is hozzátette, már megérti, miért a büfében vagy az iskolán kívül eső boltokban veszik meg a gyerekek az ebédet maguknak, hiszen ha ilyen minőségű ételt kellene nap mint nap fogyasztania, neki is elmenne az étvágya. 

Receptajánló:

A kiszolgálásért felelős üzletvezető elnézést kért, hogy ilyesmi előfordulhatott, és megérti, hogy a képen látható hús minőségét kifogásolták, ráadásul meglepően kicsi az adag is, de hangsúlyozta, hogy a szószok és a saláta rendelkezésre állt volna a hamburger összeállításához, amire a felszolgálók mindig biztatják a diákokat. 

Az illetékesek azt ígérték, a jövőben mindent megtesznek azért, hogy ne történhessen hasonló eset a skót iskolában, a panaszokat ugyanis nagyon komolyan veszik, és minden szükséges intézkedést megtesznek a minőség érdekében.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!