Így dekorálj szobanövényekkel a horoszkópod szerint

A térrendezés olyan művészet, ami mindig a személyes stílusunktól függ. De bármilyen is az ízlésünk, egy dolgot kijelenthetünk: minden jobban néz ki növényekkel tarkítva. Válaszd ki őket csillagjegyed szerint!

A szobanövények a legsokoldalúbb otthoni dekorációk. De hogyan válasszunk? Például a csillagjegyünk szerint!

Kos

A született vezető, energikus kos stílusához a merész színek, fantáziadús minták és a látványos dekorációk illeszkednek. A fényes, kecses agglegénypálma például pont ilyen, ha szobanövényekről van szó.

Agglegénypálma a kosoknak

Rák

Az érzékeny, gondoskodó rákoknak a kényelem és a barátság az élete. Ők a legnagyobb fészekrakók: átgondoltan berendezett otthonaik hívogatnak egy nagy bekuckózásra. Hozzájuk hasonlóan a zöldike is szép és lendületes.

Zöldike a rákoknak

Bika

Az önfejű bikák tudják, mit szeretnek: ízlésük gyakran egyszerű. Otthonaik a szépség előtt tisztelegnek luxus ágyneművel és isteni illatú gyertyákkal, valamint egy pozsgafával.

Pozsgafa a bikáknak

Oroszlán

Az Oroszlán kedvenc helye a reflektorfény. Csakúgy, mint ő, a hengeres anyósnyelv is felhívja magára a figyelmet a nappaliban.

Lakhelyük valószínűleg igazi drámai stílust tükröz elegáns bútorokkal, színek és minták kalandos felhasználásával.

Anyósnyelv az oroszlánoknak

Ikrek

Az ikrek folyamatosan változnak, gyorsan mozognak, és végtelenül kíváncsiak. Otthonuk valószínűleg éppolyan beszédes, mint ők: keverednek benne a különböző stílusok és színek. Az édes menta és levendula számukra a megfelelő a konyhaablakba.

Levendula az ikreknek

Szűz

A szüzek irányítják a világot: jó szervezők, részletorientált és szakértő tanácsadók. Az otthonuk is rendezett és kellemes, természetes vonásokkal, valamint egy gyönyörű és végtelenül hasznos aloe verával.

Aloe vera a szüzeknek

Mérleg

A szelíd, diplomatikus mérlegek akkor boldogok, ha egyensúly és szépség van az életükben.

Otthonaik a megfelelő tárgyak és bútorok megtalálásával töltött évek eredménye, kellemes árnyalatokkal, amelybe a rákvirág pontosan illeszkedik.

Rákvirág a mérlegeknek

Skorpió

A skorpiók híresen kemények, de az álarc mögött érzékeny lélek rejtőzik. Valószínűleg nem díszítenek személyes emléktárgyakkal, de imádják a drámai dekorelemeket és a mély színeket. A skorpióhoz hasonlóan a fáskövirózsa is tüskés, és gyakran szeret egyedül lenni, mégis sokoldalú.

Fáskövirózsa a skorpióknak

Nyilas

A nyilas valószínűleg az egyik legkalandosabb életű barátod. Dekorációs stílusuk is élénk, vidám színekkel és merész, izgalmas dekorációval, ami élettel telivé teszi otthonukat. A pénzlevelű pilea felfelé, lefelé és oldalra is nő, így szórakoztató és spontán, akárcsak egy nyilas.

Pénzlevelű pilea a nyilasoknak

Bak

A szorgalmas és türelmes bakok képesek a céljaik felé haladni – otthonaik valószínűleg ezt a lassú és állandó érzékenységet tükrözik, klasszikus dizájnnal és időtlen színkombinációkkal, valamint egy láda mentával.

Menta a bakoknak

Vízöntő

A szabadlelkű vízöntők társasági emberek. Otthonuk mindig készen áll a szórakozásra, rengeteg különc műalkotással, mint egy szoborszerű sárkányfa.

Sárkányfa a vízöntőknek

Halak

Az halak empatikus, álmodozó, érzékeny lelkűek, mint egy cserép törpebors. Otthonaik minden bizonnyal tükrözik kreatív és intuitív szellemüket, tele vannak művészettel, zenével és hangulatos sarkokkal.

Törpebors a halaknak

Forrásunk volt.


Még több lakberendezős tipp itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek