8 talpig fából készült csodakonyha, amitől elámulsz

Ha szigorúan csak egy konyhabútortípust kellene választanunk a világ összes fajtája közül, tuti fából készülne, mert a fa örökzöld, természetes, meleg, házias, hangulatos és otthonos, ráadásul kiválóan passzintható más és más stílussal, anyaggal, színnel. Lássunk pár elképesztően szép, csupafa konyhát!

Úgy tűnik, néha mégis a homogén a nyerő? És nem feltétlen igaz, hogy a kevesebb több? A következő konyhák legalábbis rácáfolnak erre, mert tetőtől talpig fából készültek – a bútorok, a padló és sokszor a fal illetve a tető is, ennek ellenére mégsem érezzük soknak, maximálisan működnek. Nézegessünk gyönyörűszép, talpig fa konyhákat!

1.) A sokféle fa együtt is működőképes

Nézzétek meg a tetőt, a konyhabútorokat vagy a padlót, mindegyik más és más fából készült, mégis csodásak együtt. Az egyhangúságot a fehér metrocsempe, a színes rongyszőnyeg és a kiegészítők törik meg.

via / Kylee Shintaffer

2.) Fából készült konyha luxuskiadásban

Hatalmas fa konyhasziget, étkezőasztal és lambéria adják a helyiség esszenciáját, melytől picit a Dallasban érezzük magunkat. A fa alapokat színben passzoló bézs székek és kanapé egészítik ki, az összhatás teljesen homogén, mégis gyönyörű.

via / Vance Fox

3.) Fényben úszó famennyország

Rengeteg természetes fény világítja meg ezt a konyhát, ahol a kontrasztot a króm mosogatótál és tűzhely, valamint a fehér székek és a konyhasziget pultja adják.

Finom, elegáns, letisztult.

via / John Merkl

4.) Picike fasarok

Szépséges vajszínű fából készült fiókok és konyhabútorok, sötét fapolcok passzoló lámpával, fehér mosogatótál. Semmi kihívó szín, lágy, nőies, visszafogott kiskonyha, melyből már csak egy hófehér cica hiányzik.

via / Tim Rills

5.) Piros kakukktojás

Sötét, boltíves ablakok, világos fa konyhasziget, kerek étkezőasztal, antik székek és csillár, ééés a lényeg, a hatalmas, tűzpiros tűzhely – mintha Jamie vidéki kúriájában járnánk.

via / Stacy Bass

6.) Színes-szagos-változatos

A narancsos színű konyhasziget és konyhabútor szuperül mutat a szürkével, ami a króm hűtőszekrényen, a falilámpákon és a metrocsempén köszön vissza. A fehér kanapé meg a zöld növények pedig abszolút meghozzák a vidámságot.

via / Sean Litchfield

7.) Polgári elegancia

Sötét árnyalatban pompázik a következő ébenfekete konyhabútor, melyet akár egy belvárosi lakásban is el tudunk képzelni. Az antik szőnyeg felteszi az i-re a pontot.

via / Joshua McHugh

8.) Rusztikus-vidéki atmoszféra

Középkori hangulat, aranyszín rézedények, üstök, 100% vidék. El tudnátok képzelni magatokat egy ilyen „ódon", talpig fa konyhában? Antikőrültek, riadó!

via / Cyril Matter

Forrásunk volt.


Még több lakberendezés itt:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek